De Nederlander houdt weer van thuis. Door een jarenlange crisis zijn prioriteiten veranderd: thuis is het nieuwe uit! Met de hand op de knip verkiezen we een gezellig avondje op de bank boven een exclusief avondje uit. Dat maakt de inrichting van ons huis, belangrijker dan ooit. Het moet allemaal knusser, uitdagender en het liefst nog low budget ook. Deze 5 voorbeelden laten zien hoe je dat bereikt:

Knus-bij-openhaard

 

  • “In economisch mindere tijden is er altijd een hang naar luxere interieurs”, laat Erik Koijen interieurarchitect, in een gesprek aan RTL Woonmagazine weten. Voor mensen die minder te besteden hebben, heeft hij eveneens een goed advies: zorg voor een eenheid in je huis.

 

  • Maak van je huis een thuis, zonder een fortuin uit te geven.  Deze 10 simpele manieren geven net dat extra zetje, zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen!

 

  • Werk met de seizoenen! Door in je inrichting mee te gaan met de seizoenen ervaar je altijd dat nieuwe en een-zijn-met-de-natuur gevoel. ’s Winters pak je de kleedjes erbij en sfeervolle kaarsen. Maar als de lente begint kan je dat weer opbergen en maak je plaats voor bloembollen pasteltinten. De veranderingen zijn niet te groot maar net speels genoeg om volop van te genieten.

 

 

  • Tover je badkamer om tot een eigen thuis-spa! Je hoeft niet steeds naar een wellnesscentrum om tot ontspanning te komen. Met deze 7 tips haal je dat luxe gevoel je eigen badkamer in.

 

woonkamer_sfeer