dakkapelJe eigen woning: of je nu voor het eerst een huis koopt, op zoek bent naar een grotere woning of al jaren in hetzelfde huis woont, er valt altijd wel iets te verbouwen of (her)inrichten. Het einddoel is altijd het realiseren van een droomhuis, en dan maakt het niet uit of je nu zelf aan de slag gaat of daarvoor hulp vraag bij anderen.

Op deze website vind je informatie op het gebied van wonen in de breedste zin. Zowel nieuws op het gebied van verbouwen, trends op het gebied van het inrichten van je woning, als ontwikkelingen op het gebied van milieu kun je hier volgen. Wist je bijvoorbeeld dat je met milieubewust wonen niet alleen de natuur ontziet, maar ook kan besparen op bijvoorbeeld je energierekening? Daarnaast zijn natuurlijke elementen in huis helemaal hip. Bij een huis hoort vaak ook een stukje grond, een balkon of een tuintje, ook voor tips voor de inrichting van je tuin kun je op de website terecht.

Op de website staan ook handige tools, zoals een programma voor het inrichten van je huis. We verzamelen daarnaast leuke evenementen in Nederland waar inspiratie op het gebied van wonen is te vinden.